vrijdag 20 april 2018

Mirakelen bestaan,....Lucio de kat,....

We begonnen vanmorgen om 6 u met onze dag, alles liep normaal, druk en zonder stoppen maar goed, toen we voor de vlucht van de namiddag gingen ging ook alles goed ….tot….

Sarah en Joke namen hondjes mee, en 1 poes, onze Lucio, de brave ziel was aan de beurt om naar huis te gaan, hij werd gebracht door zijn foster papa, kei trots en alles ging goed, tot we Lucio door de douane moesten krijgen met hulp van de foster papa, dat ging plots niet, de domme man van de Seguridad ging bol staan van machtsmisbruik,en zei dat als de kat mee wilde dit zonder hulp van de foster papa moest gebeuren,..
De uitleg met het gevaar op ontsnapping werd weer en weer uitgelegd aan de bolle machtswellusteling…maar hij bleef op zijn standpunt en zo ging Lucio mee omdat het zeker allemaal overdreven was wat wij als rescue mensen  beweerde,…Ik was net bijna klaar met onze hondjes naar het vliegtuig te krijgen toen de telefoon ging….”Fabienne, de poes is ontsnapt,…”
Mijn hart ging op hol,…mijn God, we zijn naar de Seguridad gerend, hebben daar gehoord dat ze zou ontsnapt zijn via de glazen roldeur, we waren allemaal plots als gekken aan het zoeken, …rond kijken, vragen,…dit kon toch niet waar zijn,…
Tot plots Dianeke naar de info balie liep en daar Pascal van Tui zag lopen met ???? 
Ja, met Lucio,…zij had haar zien vluchten en met al haar moed en kracht was ze de poes na gelopen tot ie ergens onderin kroop en bang bleef zitten, toen heeft ze hem opgepakt en gewoon lekker zitten strelen, want Lucio is eigenlijk een brave ziel, hij was gewoon in paniek gegaan toen hij plots zonder foster papa stond, al die mensen, al die geluiden en …. toen gebeurde het,… Dappere Sarah en Joke hebben zo geprobeerd dit tegen te houden maar ze ontglipte, normaal is het ook niet aan hen maar doen wij dit alles, alleen vandaag besliste Mister Powerfull dat het niet meer kon, met alle gevolgen vandien,…
Daar stonden we dan met Lucio in onze armen en ….wat nu, hij had zijn vlucht gemist ?
Dat dachten we tot plots Joke opdook als een wervelwind, "ik neem deze Lucio mee", en dat ze maar durven vragen hem eruit te halen, en weg was ze !!!
En zo vloog Lucio naar zijn baasjes…bedankt aan Joke en Sarah, aan onze held van vandaag Pascal van Jet Air en aan iedereen die mee hielp,..
Dit is de eerste keer in 18 jaar dat we dit voor hebben…was effe slikken,…pfffff

Het is ongelooflijk maar waar,..mirakelen bestaan,…!


1 opmerking:

  1. OMG wat een verhaal! Zulke "Misters Powerfull" zou je met plezier een flinke schop onder hun achterste geven! Verdomde betweters!
    Is die kerel trouwens nog aangesproken nadat Lucio veilig en wel op het vliegtuig was geraakt? Ik zou die vent behoorlijk de pan hebben uitgeveegd! Hij zou beter een voorbeeld nemen aan die dame van TUI die de moeite heeft gedaan om Lucio te vangen!
    Super actie ook van Joke en Sarah! :-))))

    BeantwoordenVerwijderen