zaterdag 14 april 2018

DAGBOEK - Lau, een Podenco van een van de vele jagers,...

Morgen 15 april gaan de jagers tegen ons betogen, kan je je dat voorstellen? Je moet maar het lef hebben om te durven beweren dat ze goed zitten als je ziet wat er dagelijks met de jachthondjes gebeurt? De Podenco’s, de Galgo’s, de Bretonnetjes of Bodegerootjes, de Setters en wie nog allemaal meer,… Ons rescuecenter zit vol met geredde zielen die eigenlijk dood moesten zijn,… Voor de jagers alleszins,… Wel, onze Lau kwam net binnen, ook een slachtoffer van de jacht,… Niettegenstaande ze nauwelijks op haar pootjes kon staan door ondervoeding en ellende, is ze de vriendelijkheid zelve, een lieve Podenco,… Lekkere knuffels en dankbare pootjes, wat geweest is, is geweest, lijkt ze wel te denken, nu gaan we voor het goede in ons al zo korte leven,… Zo denken deze gekwetste, mishandelde en verwaarloosde zielen,… Hier kunnen we allemaal iets van leren,… Leren uit het verleden en positief verder gaan,… Lau is onze stakkerd van de dag, maar niet voor lang want met haar optimisme en vrolijke inborst komt dit vast en zeker helemaal goed,...









Meer informatie over Lau vind je hier.

2 opmerkingen:

  1. De tranen staan in mijn ogen bij het zien van deze uitgemergde podenco. Arme arme Lau. Ik hoop zo dat jij nu eindelijk een lief baasje krijgt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Arm meisje... :'(
    Gelukkig ben je gered door de engels van ACE/SHIN!!
    Je zal snel weer gezonder worden door hun onophoudelijke hulp.
    En eens je weer op gewicht en helemaal gezond bent, dan kan een baasje dat jou verdient gelukkog worden met jou. :-)))))

    BeantwoordenVerwijderen