zondag 21 januari 2018

Adriaan, je zal maar een black beauty wezen…


We willen langs deze weg graag “onze” Adriaan even in de kijker zetten. “Onze”  black beauty vertoeft al bijna anderhalf jaar bij ACE SHIN. Hij is zwart dus, geen populaire kleur. En dat is waarschijnlijk zijn probleem. Deze schitterende hond werd door ons reeds een hele tijd geleden virtueel geadopteerd. Maar we zijn ervan overtuigd dat hij zo graag zijn gouden mandje zou vinden. Een warme haard, een eigen mand,  thuis komen voor altijd. Weg uit de drukte van het asiel. Weg uit die kooi. Hoe goed de vrijwilligers van ACE SHIN ook hun best doen, een kooi in een asiel gaat na een tijd toch wel vervelen. Is nooit een warme thuis.
En ja, er is het dagelijkse spelmoment. En ja, Adriaan krijgt er de nodige verzorging en eten en drinken. Zijn leven is er zeker veel beter dan zijn leven op straat. Maar we weten dat “onze” jongen meer wil in zijn leven dan dat. We hebben momenteel zélf vier adoptiehonden, waarvan twee via ACE SHIN. Het is zo’n fijn gevoel deze honden een toekomst te kunnen geven. Al bij al is vier natuurlijk best een drukke bende in huis. Dus we moeten verstandig zijn. Er is een grens. Vandaar dat we ook 2 hondjes virtueel adopteren. De meesten vertrekken binnen de paar weken of  maanden naar hun gouden mand. Niet zo “onze” Adriaan. Die valt uit de boot. Hij heeft nochtans zo’n mooie ogen. We willen Adriaan niet aan zijn lot overlaten. Vandaar onze oproep. Wie geeft deze langblijver een nieuwe start?  

Dus, overweeg je een adoptie, kijk ook eens naar “onze” Adriaan. http://www.ace-charity.org/nl/honden/honden/12550 Misschien is die “klik” er wel en worden jullie samen heel gelukkig?

Daniëlle en Jean en hun 4 pallieterkes  

1 opmerking:

  1. Ik heb hem openbaar gedeeld.onze VORNO komt ook van Ace shin.hij is in oktober 1jaar geworden

    BeantwoordenVerwijderen