woensdag 22 november 2017

Coton

3 Dagen geleden mochten wij Coton ophalen op Eindhoven airport.
En willen bij deze laten weten dat het ontzettend goed met hem gaat. Hij luistert goed en we merken dat hij na 3 dagen ongeveer wel weet wat wij van hem verwachten.
Buitenshuis heeft hij nog niet zoveel aandacht voor ons, hij is nog erg veel aan het verkennen en zijn territorium aan het afbakenen. We probeerden zijn aandacht te trekken met koekjes, echter bleken deze niet zo interessant. Coton heeft liever een plakje Ardennerworst.

Coton is ontzettend blij en enthousiast als wij thuis komen van werk, het is dan wel moeilijk om hem rustig te houden. (Jochem werkt de komende 3 weken nog in nachtdiensten, dus de komende 3 weken is er altijd wel iemand bij hem thuis).
's Nachts zijn er ook geen problemen, tenzij een kat besluit door onze achtertuin te gaan wandelen, dan wil hij wel eens blaffen (dit kwam vanmorgen voor om 04:15u).

Gisteren zagen we dat hij zijn rechter voorpoot een beetje probeerde te ontlasten als hij stond. Het is mogelijk dat hij misschien toch iets te enthousiast zou zijn geweest.
Toch zijn we even bij de dierenarts gaan vragen of het evt ook aan de plaat in zijn poot zou kunnen liggen. (morgen gaat we hier nog een röntgenfoto van maken om te zien hoe deze is herstelt).
Meteen ook een APK'tje laten uitvoeren. Dit ging prima. Coton is niet bang voor de dierenarts en heeft zich voorbeeldig gedragen.

Coton heeft wel een beetje last van zijn linkeroor (dit zag een beetje rood, dus de komende 5 a 7 dagen mogen we deze flink soppen met een zalfje.
Verder veel dode haren en zand gevonden in zijn vacht, dus zondag krijgt hij nog een flinke wasbeurt. (een vriendin van Jochem is trimster en kan de dode haren en zand uit zijn vacht blazen).

Verder gaat het super!

We zijn echt ontzettend blij met hem :)

Met vriendelijke groet,

Avalon en Jochem








Geen opmerkingen:

Een reactie posten