dinsdag 30 mei 2017

DAG 15 : 28/5/2017

De nacht bracht voor het Cycling team helaas geen goede soelaas deze nacht. Waarschijnlijk begint het slapen op een luchtmatras in een camionette de nodige vermoeidheid mee te brengen, ook de spanning van het einde dat in zicht komt is een mogelijke "mogelijke "nachtverstoorder"💤💤💤😴😴😴
Vandaag wordt alvast koers gezet naar Venta de Cardena. Gelukkig brengt de zondag meer dat er nog minder verkeer is dan normaal op de spaanse wegen en kan onze karavaan snel door naar Villa del Rio. Onderweg rijdt men tussen de prachtige oleanders, waar beide heren heerlijk van kunnen genieten. Ook de olijfvelden glijden aan hen voorbij en dit schouwspel blijft zo tot op het einde van de rit. Miljoenen olijfbomen, 100km lang aan beide zijden van de weg.
Vaak zijn de wegen wel in erbarmelijke staat en vooral bergaf is het dan opletten geblazen. Al gauw blijkt dat de rit van vandaag makkelijker ingeschat werd. Gezien het constant dalen en stijgen, is het moeilijk in cadans te raken, in tegenstelling tot in de Pyreneeen, welke hoger waren maar veel gestager omhoog liepen.
Toch wordt er alles aan gedaan om in Espejo te geraken en om zo een dikke 100km voor te geraken op het 
 rittenschema. 💪💪
Hierin wordt geslaagd, maar de vermoeidheid begint te wegen na 2400km. 
Een Engelsman die met ons Cycling team kennismaakt op de camping, ziet het fietstenue ,en spreek Luc aan. Hij heeft een prachtige hond, een labrador bij zich. Wanneer hij de toelichting krijgt waar onze tocht voor staat sponsort deze brave ziel meteen €20, wat toch weerom een fijn gevoel oplevert. 
Het einde nadert en het wordt een beetje emotioneel. Zolang is hier naartoe geleefd, een trip met vallen en opstaan, euforie en afzien liepen hand in hand tijdens de afgelopen 15 dagen. Maar het was de moeite waard. Luc zijn droom werd aan een doel gekoppeld, wat het nog veel mooier en intenser maakt. Morgen wordt als de eigenlijke laatste rit gezien en dinsdag is het feest. De laatste 60km !!! Pure euforie en overwinning voor beiden, ....dat wordt suuuuper !!!
Beste mensen, dank, dank,aan alle sponsors. Iedereen dit meehielp heeft dit tot een succes gemaakt.
BEDANKT IEDEREEN!!!!!!!.
foto van Cycling for Shin/ace.
foto van Cycling for Shin/ace.
foto van Cycling for Shin/ace.
foto van Cycling for Shin/ace.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten