vrijdag 14 april 2017

Lieve Buster (ACE Slay)

Bijna twee maanden geleden heb ik je opgehaald bij ACE om bij ons thuis in opvang te nemen.
En vandaag wordt je opgehaald en vertrekt je naar je foreverhome.
Ik had me voorgenomen om afstand te houden en niet teveel te hechten, maar dat was na één dag al mislukt.Je bent zo een lief, dankbaar en blij hondje en het was bijzonder om te zien hoe Kane jou accepteerde.
Het gaat voor ons moeilijk worden vandaag, de meeste moeite heb ik met dat ik het je niet uit kan leggen. Straks rijd je bij ons pad af en wat voel ik me dan schuldig, je zal het niet begrijpen, het lijkt alsof ik je dump bij een ander en van je af wil.
Maar lieve Buster, dat is natuurlijk niet zo, je zit in ons hart en we gaan je niet vergeten, ik hoop je over een tijdje als je gesetteld bent nog eens te zien.
En ik weet ook dat je gek bent op mensen en dat de adoptanten heel lief voor je zullen zijn en je daar ook snel gewend en geliefd zal zijn.
Maar wat is het zwaar en nu denk ik even, ik doe geen opvang meer, het is vandaag even te moeilijk.Maar ik weet ook, over een tijdje komt er weer een hondje op mijn pad die net als jij onze hulp nodig heeft en natuurlijk gaan we dat dan weer doen.
Nu eerst even bijkomen en rust.


Lieve Buster, heel veel plezier en geluk bij je nieuwe baasjes 🍀, love you 😘




Geen opmerkingen:

Een reactie posten