maandag 3 april 2017

Een bijzondere ontmoeting

Evert, Evangelo en Evita
Nu Rossi, Donny en Evi, twee broertjes en een zusje, geadopteerd in Nederland. Drie mooie Galgo kruisinkjes; geen twee, maar drie druppels water! Wat lijken ze op elkaar.....

Baasjes
Na eerst wat mailcontact bleken alle baasjes het ontzettend leuk te vinden om elkaar te ontmoeten. Allemaal erg nieuwsgierig naar elkaars hond. En zouden de honden elkaar nog herkennen? Gelukkig wonen we op redelijke afstand van elkaar, dus al gauw afgesproken voor een doggy date.

2 April
Vandaag gaat het gebeuren. Wat spannend. Afgesproken op Hoek van Holland. Een losloopgebied in de duinen en het strand. De zon schijnt; dat is een goed begin. Hup in de auto en gauw op weg.

Dolle boel
Rossi en Evi hadden direct een klik, riemen los en scheuren maar. Links, rechts, dwars door de duinen. Hoteldebotel! Ze waren aan elkaar gewaagd. Op het strand ontmoetten we Donny en zijn maatje Bully, een Jack Russel. Donny vond het nog een beetje spannend en bleef veilig bij Bully. Een gevonden tennisbal brak het ijs. Lekker met zijn allen achter het balletje aan.

Kletsen
Van lopen en kletsen wordt je dorstig. En de hondjes moesten ook nodig wat drinken. Gezellig een terrasje gepakt en verder gekletst. Veel herkenning in het gedrag van de honden. Doet ie dat van jou ook? Welk voer geef jij? Hoe doe jij dit? Welke riem gebruik jij? Over honden en aanverwante zaken kun je namelijk héél lang praten. Ha Ha!

Volgende keer
Drie atletische kanjers met zwarte glanzende vachtjes. Trotse baasjes. De middag vloog om. Doen we gauw weer. We houden contact.

Foto's

Een leuke herinnering aan deze dag; het vrouwtje van Evi heeft nog wat mooie foto's gemaakt.






1 opmerking: