dinsdag 14 februari 2017

De eerste maand van Cato (ACE Leslie)

Catootje is nu een maand bij ons en we zouden haar echt niet meer willen missen, ze brengt zo veel vrolijkheid in huis!!
Het gaat ontzettend goed met haar. Haar wantrouwendheid binnenshuis is al heel veel minder; ze blaft gelukkig niet meer op elk geluidje wat ze hoort, maar weet al heel goed wat er bij ons huis hoort en kan veel meer ontspannen. Haar angst voor vreemden is ook al veel minder, al ze mensen in huis twee keer heeft gezien, begroet zij hen enthousiast en gaat gezellig bij hen zitten om geknuffeld te worden.
Buiten kan ze al los! We vonden het in het begin heel eng om te proberen, maar aangezien ze geen stap uit mijn buurt zet, dacht ik het erop te kunnen wagen en ze doet het super! Ze geniet enorm van het rennen en speuren buiten en al zouden we de hele dag wandelen, is dat voor haar geen enkel probleem, energie genoeg.
Met Swieber onze Spanjaard van 6 gaat het ook prima, ondanks dat hij wat minder met haar speelt dan ze zou willen, maar daar zoeken we dan gewoon andere honden voor op.
Dank jullie allemaal voor het redden van dit heerlijke hondje!!

Groetjes vanuit Boxtel,
Caroline








Geen opmerkingen:

Een reactie posten