zaterdag 14 januari 2017

Mijn weekend kan niet meer stuk!

Zojuist de adoptie van het jaar tot nu toe mogen bevestigen!!!
Dolce en Gabbana zaten samen in het dodingstation, ze werden door een zigeuner gedumpt en afgezet in een van de meest gevreesde dodingstations hier in de omgeving in Spanje! Ace heeft ze samen uit het dodingstation gered. Het vrouwtje Dolce was zwanger van Gabbana , ze kreeg drie pupjes, eentje overleed reeds.
De pups werden geadopteerd en ook voor Dolce kwam een half jaar geleden het geluk, ze werdt geadopteerd door lieve mensen in Nederland. Voor haar begon het geluk ondanks ze Gabbana moest gaan missen. Hij die haar en hun pups zo goed verzorgd had in het asiel. Gabbana bleef alleen achter in het asiel.
Een grote stoere jongen maar verdriet heeft hij ook.
Zo blij ben ik dat nu Gabbanna zojuist heb mogen reserveren voor dezelfde mensen. Ook Gabanna mag zijn koffertje gaan pakken want hij mag weer naar zijn geliefde Dolce!!
Hoe mooi kan het zijn!!!!!
Zo dankbaar!!
Gabbana jongen, je weet het nog niet maar oh wat zal je gelukkig zijn om weer samen met je vrouwtje te zijn binnenkort ❤️❤️
LOVESTORY van het jaar 2017 alvast!!!
Nu maar wachten tot Gabbana naar Nederland komt, Vivian.
foto van Vivian Rulkens.
foto van Vivian Rulkens.
foto van Vivian Rulkens.
foto van Vivian Rulkens.
foto van Vivian Rulkens.

2 opmerkingen:

  1. De tranen in de ogen bij het lezen van dit happy end verhaal. Beste adoptanten, we wensen jullie zoveel geluk toe met Dolce en Gabbana. Jullie hebben het hart op de juiste plaats. Wat zullen die twee blij zijn mekaar terug te zien.
    Daniëlle en co

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn lieve adoptie-op-afstand hond! Hij is 1 brok spieren maar ook een grote knuffelbeer! Ik ben zooooooooo blij voor hem! Dikke dank u wel aan de lieve adoptanten!

    BeantwoordenVerwijderen