zondag 29 januari 2017

Donatie Danza 11328

Ik heb vandaag een machtiging aangemaakt om maandelijks ( op de 11e) voor onbepaalde tijd een bedrag van 15,00 euro over te maken op ACE. Als het goed is heeft u dat eerste bedrag vandaag ontvangen. Ik doe dit omdat wij de inzet van de vrijwilligers van ACE ontzettend waarderen. Wat doen jullie goed werk! In 2005 hebben wij van vrienden een verwaarloosd zwerfhondje (Camilla) uit Spanje gekregen dat zij van straat hadden meegenomen. Wij hadden toen ook nog twee Labradors die inmiddels zijn overleden. Wij zagen Camilla – nu inmiddels 12 jaar - opbloeien en zij gaf ons zoveel liefde. Na het overlijden van de Labradors hebben wij daarom in 2013 Suus (voorheen Amankai) en in 2015 hebben wij Tops (voorheen Godoi) geadopteerd via ACE.

Toen wij via jullie website een keuze moesten maken voor een hond vonden wij dat ontzettend moeilijk. Je kiest voor één hond maar dus niet voor zoveel andere honden die ook een huis zoeken. Het resultaat was dat wij daarna de niet gekozen hond – op jullie website - bleven volgen in de hoop dat iemand die hond dan wel snel had geadopteerd? Wij zagen het geluk van onze geadopteerde hond maar voelde het lot van de achtergebleven hond die we niet hadden gekozen.

Onlangs werden wij benaderd voor de nazorg van Tops en Suus. Waarmee ACE blijk geeft een organisatie te zijn die ook nog is geïnteresseerd in de honden die al zijn geplaatst. Die inzet van ACE willen wij steunen en daarbij hoort een maandelijkse donatie.

Wij zijn geraakt door het verhaal en het filmpje van het hondje Danza (11328) Wij willen graag Danza maandelijks sponsoren voor onbepaalde tijd. Wanneer Danza is geplaatst mag u de maandelijkse donaties gaan gebruiken voor ieder ander hondje naar u keuze. Wij vinden het leuk om te lezen hoe het met Danza gaat en kijken zelf regelmatig wel op de site van ACE. Wij hoeven geen tijdschrift te ontvangen want dat kost jullie alleen maar geld. We volgen ACE wel digitaal.


Wij waarderen de inzet en het goede werk van alle vrijwilligers die werken voor ACE en dat willen wij graag ondersteunen. Succes!  

Met vriendelijke groet,
Jos en Domagoj uit Rotterdam

Naschrijft ACE: Danza is tijdelijk van de site gehaald omdat ze nog snel bijt en moeilijk handelbaar is, zodra dat onder controle is komt ze weer ter adoptie.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten