woensdag 30 november 2016

Diesel (was Alvin) en Elmo (was Albin, Engelse Setter)

4994

Dit jaar adopteerden wij Diesel (was Alvin) en Elmo (was Albin, Engelse Setter). Diesel is een deugniet tot en met, een echte puppy. Hij is een cross maar zoals vele kruisingen is hij een hele mooie hond (hierbij ook een foto van Diesel als kleine puppy en de aankomst op Zaventem). Hij kan ook zeer gekke sprongen maken, net een hertje.
Onze zotste hond is de zesjarige Elmo. De eerste dagen blafte hij niet en bekeek hij de andere honden (3 andere geadopteerde honden uit Spanje) van op afstand. Toen we het deksel van de zandspeelbak voor de honden, waar ze naar hartelust mogen graven, verwijderde, gingen zijn oogjes open en veranderde hij in een speelvogel. Sindsdien geniet hij ervan om met de andere honden te lopen en te spelen. Nadien is hij de grootste knuffelaar.
Diesel en Elmo zijn honden die gezelschap opzoeken om te slapen, schattig.
Wij hebben vijf lieve, speelse honden. Het kan druk zijn maar we krijgen er zoveel voor terug. Wie begroet je 's morgens zo lief, doet je om een of andere gekke streek zo hard lachen, doen je bewegen én bezorgen je gratis tv...? Of ze nu jong of oud zijn, ze geven je allemaal die eindeloze vriendschap.

Groetjes
Familie Van Diest


















Geen opmerkingen:

Een reactie posten