zaterdag 22 oktober 2016

SINDE

Beste mensen bij ACE-CHARITY,
 
Met mij Sinde gaat het superrr...ik ben nu iets meer dan een jaar in Nederland en sinds eind februari van dit jaar woon ik in Sittard.
Mia die niet meer voor mij kon zorgen omdat ze ziek werd komt nog regelmatig op bezoek en ook sturen we haar om de paar dagen foto’s van mij. Dat is voor Mia erg fijn want ze mist me toch wel.
Hier heb ik 2 hondenvrienden erbij gekregen die wel beide op leeftijd zijn. Maar ik met mijn altijd aanwezige enthousiasme zorg voor heel wat leven in de brouwerij.
Nu ik helemaal gewend ben ben ik graag ondeugend en verzamel door het hele huis alle sokken die ik tegen kom,en zo af en toe bijt ik wat stuk. Ik geloof dat ze dat hier niet helemaal oké vinden maar ik gooi al mijn charmes in de strijd en ja dan kunnen ze toch echt niet boos zijn haha. En charmes die heb ik meer dan genoeg en weet ik altijd op het juiste moment te gebruiken.
Iedere dag gaan we met het vrouwtje een verre wandeling maken. Achter ons huis is alleen maar velden en wat bebossing. En ik mag altijd los lopen wel alleen bij het vrouwtje.
En ja dan zet ik het op een rennen en leef me helemaal uit. Luisteren is nog niet mijn sterkste kant maar ik hou alles goed in de gaten en weet precies waar de andere honden en mijn vrouwtje zijn.
Het komt wel eens voor dat ik mijn eigen plan heb en zeker als ik een spoor ruik.Dan luister ik niet en is mijn vrouwtje me kwijt,ze weet meestal waar ze op me moet wachten en hoe lang het ook duurt ze is altijd blij om me weer te zien. Soms ga ik alleen naar huis als ik te lang weg blijf..slim hé!! Maar dan komt mijn vrouwtje al met de fiets aan fietsen en ren ik zo mee terug naar huis.
En weten jullie dat ik geregeld alleen mee mag omdat ik de meeste energie heb van de drie.In de auto en dan samen zwemmen of ergens wandelen,heerlijk. Zwemmen was voor het eerst afgelopen Augustus. Zooooo spannend was het. Eerst durfde ik niet maar eenmaal gewend was het fijn. En geslapen dat ik heb na deze ervaringen.
Ik hou heel veel van knuffelen en kom dan ook geregeld voor aandacht vragen. En ja snoepen dat doe ik ook heel graag.
Lieve mensen bij ACE ik ben jullie nog altijd zo dankbaar dat ik de kans heb gekregen op een nieuw leven. Ons hele gezin bewonderd jullie met al jullie super werk en zoveel vrijwilligers die altijd klaar staan voor ons die eerst zo uitzichtloos leefden en door jullie een nieuwe kans kregen.
Een poot en knuffels van mij Sinde en heel veel lieve groetjes van mijn Familie.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten