woensdag 17 augustus 2016

Aankomst Schiphol maandagavond 15 augustus

Het was lang wachten, maar wat kwamen er weer een mooie en leuke hondjes aan vanavond.
Kleine Diuquito mocht mee met de handbagage. Pluchie en Boquita zaten samen in de kooi en in de andere kooi zaten Lucille en Morgan.

Allemaal heel veel geluk gewenst met elkaar!

Schattig kleine Diuquito, die nu Dico gaat heten. Hij was niet meer uit de armen van zijn nieuwe baasjes te krijgen. Hij mag thuis kennismaken met nog meer (Spaanse) hondjes.

Kleine Pluchie, met zijn mooie vachtje, voelde zich gelijk veilig bij zijn nieuwe baasje. Thuis wachtte vriendje Teddy (ACE Trevor) op hem. De adoptant heeft al laten weten dat de kennismaking goed is verlopen en dat Pluchie zich al helemaal thuis voelt. Geweldig!

Wat een lief, klein meisje! Boquita krijgt nog een nieuwe naam. Ze vond het allemaal heel gezellig. Nog wel een lange rit terug naar huis in Duitsland.

Dit mooie meisje is meer dan welkom bij haar nieuwe baasjes. Lucille krijgt een mooie nieuwe naam: Saira.  

Als laatste hebben we Morgan, die nu de stoere naam Jake heeft, uit zijn kooi gehaald. De arme jongen was even helemaal van slag, hij kroop zo ver mogelijk achterin en was niet te bewegen om eruit te komen. Maar met geduld en lieve woordjes en uiteindelijk heel voorzichtig de kooi een beetje kantelen, stond hij toch op zijn 4 poten op de grond. Even later ging zijn staart op een neer en Jake besefte dat het toch wel leuk was allemaal. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten