dinsdag 7 juni 2016

Onze grote beer is niet meer, Indy is van ons heengegaan...

Er zijn jaren en jaren voorbijgegaan met onze grote hondenfamilie, één grote familie met 1 hele grote lieverd: onze Mastin Indy. Ze woog 80 kg en werd van de straat gered. Een man die haar en haar broer mee had gebracht uit Madrid, zette hen op een dag op straat en ze kwamen terecht op de gevaarlijke carretera, waar haar broer doodgereden werd. Onze dierenarts Antonio kon Indy net op tijd redden en belde me toen op. Ze was toen 7 maanden en het was sindsdien onze grote dame in huis. Zij had een sterk karakter maar was voor ons de liefste en braafste hond die je je kon indenken.
In haar kinderjaren was ze voor al onze hondjes een voorbeeld. Wat een goede hond was zij, een eer aan het ras, dat zeker, lieve schat!
Mastins staan hier waar de borstel staat: onbemind en aan de ketting! Ze weten niet wat ze hen aandoen! Het zijn zo een gevoelige brave zielen, die zoveel meer verdienen.
Vandaag is ze na 13 jaar heengegaan. Net op 3 juni was ze 13 geworden en waren we trots op ons lieve meisje, maar gisteren ging het helemaal fout en werd ze weggeplukt…
Indy, ze deed haar ras eer aan, 13 jaren lang een trouwe lieve hond, wat is ons huis leeg zonder jou, lieve schat.
Onze hele familie en vrienden weten wie jij was, ze waren allen gek op je.
Wat missen we je grote statige koppie, je krachtige poot op onze schoot, je trouwe blik, 
Je bent in ons hart voor altijd maar je bent niet meer bij ons, moeilijk aanvaardbaar maar hoort bij het leven, hoe pijnlijk ook ...

Brilleke en Indy

Samen eten

Carole en Indy

Freya en Indy

George en Indy

Indy 1 jaar

Indy

Indy en Gaston

Indy en Lucha

Indy en Chiwiwi

Peewee en Indy

Tyne, Nymfa en Indy


Wat een snuit van Indyke


Geen opmerkingen:

Een reactie posten