zondag 22 mei 2016

Rosa

Na het eerste contact met ACE, de opvang van Rosa, het huisbezoek en de toestemming om Rosa te adopteren zijn we haar op 11 februari in België bij het gastgezin (geweldige vrouw)  gaan halen.
Nu ruim drie maanden later kan ik zeggen dat Rosa haar plekje aardig heeft gevonden. In het begin was alles nieuw voor haar en dat merkte je ook aan haar maar na een paar weken kwam haar echte karakter naar boven. Wat is het toch een lief, leuk, aanhankelijk, gezellig en dankbaar hondje. En daarnaast kan ik ook nog vreselijk met haar lachen. Ik heb echt lol met haar.
Zij vindt het heerlijk om bij ons te liggen maar zodra we op pad gaan wilt ze mee. Ze is super gezellig in de omgang. Thuis kan zij zich prima vermaken met haar speelgoed. Dat wordt ook door het hele huis meegesleept. Rosa is een echte Spaanse. Bij regen gaat ze het liefst niet naar buiten maar zodra de zon schijnt vindt ze het heerlijk om te wandelen. Het bos en park is voor haar een heerlijk uitje maar als ik richting strand rijd dan is het helemaal feest.
Ik ga nu met haar naar de hondenschool en dat gaat goed. Ook de omgang met andere honden is goed. Zij is goed gesocialiseerd.  
Rosa heeft niet alleen ons hart veroverd maar ook dat van de mensen in mijn omgeving.
Wij zijn heel erg blij met haar en kunnen haar niet meer weg denken uit ons leven.

Met vriendelijke groet,

Peter Hofland







Geen opmerkingen:

Een reactie posten