vrijdag 27 mei 2016

Liefs van Gines...


ewel ja, ikke Gines !!!
effe zeggen dat ik nu een grote jongen ben geworden. ik ben 1 jaar oud !
vorige week heb ik mijn eerste verjaardag gevierd. ik heb een nieuwe voetbal gekregen... ah ja, ik ben een echte jongen en ik speel heel graag voetbal.
wel jammer van mijn scherpe tandjes... ik bijt die ballen altijd meteen kapot. maar als ze plat zijn speel ik er even graag mee. kijkkijk, ik kan er zelfs bovenop staan !

alles gaat erg goed met mij. ik ben nog altijd een grote knuffelaar... dat heb ik in Spanje geleerd toen jullie me gevonden hebben... ik was een heel klein bolleke, en werd ik door iedereen geknuffeld...
en dat doe ik nog. als ik moe gevoetbald ben, spurt ik snellekes naar binnen en leg ik me op de zetel tegen mijn baasje en dan krijg ik veel knuffels en kusjes... ikke graag hebbe... ;-)
na 15 minuutjes heb ik genoeg geknuffeld, dan ren ik terug buiten in de tuin en ravot met mijn grote zus, Nona. ik ravot wat af, zenne !
 
we bijten samen graag de bamboes af, dat heeft baasje graag want 'die woekeren anders maar', zegt ze. en wij doen niks liever dan er samen aan sleuren...


en 's avonds wanneer baasje gaat slapen... loop ik achter haar aan de trappen op, spring op haar bed, op het zachte fleezeke waar ik me languit neerleg en dan komen de snurkskes...zaaaaaalig !


enfin, ik heb een supergeweldig leventje hier in Meise.
 
 
en dat is dankzij jullie... omdat jullie me gevonden hebben ergens in Spanje op straat....
ik hoef echt geen paëlla meer, geef mij maar frietjes... MET biefstuk !
 
oh ja, enneuh... die dag daar in September... de samenkomst, ik kom hoor ! ik kom jullie allemaal nog een dikke knuffel geven....
en misschien, heel misschien laat ik jullie zien hoe goed ik de samba kan dansen... want dat kan ik ook !
 
Daaaaaa-aaaag lieve dames !! tot in september....
 
Ginesje.
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten