dinsdag 26 april 2016

Vader en 4 pups op straat gezet,....

Dagelijks gaat het maar door, het stopt echt niet, telefonische aanvragen om hondjes binnen te brengen is dezer dagen erger dan ooit,…
Mensen aan de deur met een doos pups of een gevonden hond,….of …elke reden is goed genoeg,..
Je zou er soms de muren van oplopen, je kan ze helaas niet allemaal redden,…hoe graag we dat ook willen, deze familie is bij ons terecht gekomen.
Vader en zijn pups, moeder kregen we niet, hoe we ook wilde uitleggen dat dit niet langer kon, we kregen het moedertje niet mee,…zij zal straks weer pups op de wereld zetten en wat dan weer ?  Een doos aan de deur waarschijnlijk,..
De vader is een stevige Heer die zijn kroost beschermt en regelmatig op hun plaats zet, hij is enorm groot en dat zullen ook zijn volgelingen worden,..
Vader is een kerel die weet wat ie wil, de pups zijn allen heerlijke jonge pups die blij zijn met niets,..enorm dankbare lieverds,..
Spelen en zich langzaam integreren in het dagelijkse leven van de refugio, die weten al dat wij hen geen kwaad zullen doen, hun eerste dagen bij ons waren  een hel voor hen, niet gewoon geliefd te zijn,stilaan komt dit goed,….












Geen opmerkingen:

Een reactie posten