maandag 25 april 2016

Sinde

Beste mensen van ACE,
 
Sinde kwam op 2 september 2015 aan op Eindhoven en ging toen bij Mia wonen. Met de huisbezoeker was toen afgesproken dat als Mia niet meer voor Sinde zou kunnen zorgen dat ze dan bij de dochter mocht komen.
Begin februari 2016 was dit helaas al het geval dat Mia niet in orde was en op een gegeven moment in het ziekenhuis werd opgenomen. Dit was erg verdrietig allemaal en voor Sinde niet fijn. Veel binnen liggen en wachten op wat komen ging.Sinde heeft zich super aan de situatie aangepast. Op 23 februari 2016 is Sinde door mij(Wilmy) opgehaald in Reuver en is ze naar Sittard verhuisd waar 2 vriendjes op haar wachten.Jazz de border collie en Pinta een spaanse mix-mastin(ook een zwerfhond) uit La Nucia. Omdat Mia niet voldoende opknapt zal Sinde in Sittard blijven wonen.
Van af dat ze kwam was het meteen een drie eenheid. Sinde bloeide helemaal op en vind het fantastisch met haar nieuwe vriendjes. Ook is ze superblij met de nieuwe omgeving.Van het dorp nar het landelijk leven. Er is een wereld voor Sinde open gegaan. 2 weken heeft Sinde meegelopen aan de lange lijn en toen  met loslopen begonnen omdat duidelijk was dat ze al zo gehecht was aan haar nieuwe roedel dat weglopen geen optie is. En het wederzijdse vertrouwen tussen Sinde en mij was er vrij snel. Tja en toen was het feest compleet. En dat is tot nu nog steeds zo. Sinde rent door de velden en sprint als een haas door alle gras of wat dan ook.De stukken bos raced ze doorheen met supersnelheden. Ze graaft de diepste kuilen en probeert alles te vangen wat onder de grond leeft.HaHa. Af en toe worden we door een boer weggejaagd maar daar trekken we ons niets van aan.
Thuis is er een grote tuin(helemaal omheind) waar ze vrij rond kan lopen en heerlijk in het zonnetje kan genieten.
Eten doet ze super en snoepen ook. Sinde kan ook ondeugend zijn en sleept van boven van alles mee naar beneden. We kunnen zo met haar lachen. Ze brengt een boel vrolijkheid waar Pinta&Jazz ook erg blij mee zijn.
Al met al is Sinde goed terecht gekomen en is ze supergelukkig. Mia komt haar af en toe op zoeken wat nu goed voelt voor allemaal.
Ik wil ACE bedanken voor de fijne samenwerking ook in deze voor ons niet zo’n makkelijke periode. Ze hebben ons alle steun toegezegd en uiteindelijk is het in het beste belang van Sinde geweest en nog steeds.
Super ACE hoe jullie met alles omgaan. Ook namens Mia heel veel dank voor de beterschapswensen.
 
Heel veel groetjes en pootjes Van Sinde,Jazz&Pinta.
Wilmy














 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten