dinsdag 26 april 2016

Opvanghond Divo zoekt een fijn thuis

Zoek je een stoere, lieve, vrolijke hond? Kom dan eens kennismaken met Divo op zijn opvangadres in  Midden-Nederland. En laat je vooral niet afschrikken door het feit dat hij zijn rechter voorpoot mist. Divo rent, speelt en springt ongecompliceerd rond, alsof het hem absoluut niet deert dat hij niet meer helemaal volledig is.
Natuurlijk moet Divo nog wel wat leren, maar hij wil super graag zijn best doen voor je. Hij doet keurig zijn behoefte buiten, hij laat zich ’s nachts niet horen en hij sloopt niet. Hij pakt wel eens een doek of een etensbak en loopt ermee rond, maar meubilair laat hij met rust.
Divo ligt graag bij je in de buurt (liefst op schoot) en gaat graag mee in de auto. Hij kan zelfs al los lopen waar dat verantwoord is. Hij is vriendelijk naar vreemde honden. Hij is echter niet vriendelijk naar katten, dus helaas kunnen we hem beter niet in een kattengezin plaatsen.

Kijk eens naar het filmpje en de foto’s van Divo. Misschien krijg je zin om hem eens een bezoekje te brengen om te kijken of het klikt.
Klik hier voor het filmpje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten