vrijdag 22 april 2016

Dana Cornelissen en zusje Iben Cornelissen

Iben nu 2 weken in Nederland. 
Hallo allemaal hier een berichtje over Iben. Wij hebben haar op 3 April mogen verwelkomen op luchthaven Schiphol in Nederland. Hier heeft ze gelijk kennis gemaakt met haar grote zus Dana. Die we hadden meegenomen om alvast even kennis te maken en dat Dana niet het gevoel had dat er ineens een vreemde hond zomaar in haar territorium kwam. 
Het was voor de eerste dagen voor beide honden even wennen vooral voor Dana die moest na vier jaar ineens haar aandacht moest delen. Na een paar dagen merkte we dat het helemaal goed ging komen. Na een week waren ze al aan het spelen en mocht Iben voor al voor het eerst loslopen. Dat ging heel goed en waar Dana was was Iben dat gaat nu nog steeds zo.
Iedereen is dol op haar en de dierenarts super trots. Toen ze bij ons kwam had ze last van een blauwe waas over de oogjes. Hiervoor zijn we op maandag 4 april gelijk naar de dierenarts geweest en hebben we oogzalf mee gekregen na een week was de waas al een heel stuk minder. De waas is nu zelfs al bijna weg. Ook haar gewicht gaat de goede kant op dat ze bij ons kwam woog ze 3.75 Kilo en nu zit ze al op de 4.25 kilo we geven haar 5 tot 6 keer op een dag eten en dit zullen we de komen de tijd nog blijven doen.
We zijn heel er blij met haar.

gr Alex Semler en Sonja Cornelissen
en Dana, Iben

Eerste ontmoeting

Voor het eerst samen los.

Met zere ogen

Zonder zere ogen
                                                                            Lekker spelen 

Echt verliefd Dana en Iben

Grote vriendinnen 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten