dinsdag 12 april 2016

ACE Shoes (voorheen Siembra)

Hallo lieve mensen,

Ik woon inmiddels alweer een jaar in Nederland bij Boots (labrador) en Yori, Nim, Poetie (de katten). Toen ik hier aankwam vond ik het allemaal best een beetje eng, maar na mijn kennismaking met Boots was ik eigenlijk gelijk gewend, de katten vonden mij in het begin wel een raar wezen, maar al gauw snapte ik dat zij er ook niks aan kunnen doen, ze zijn tenslotte kat, maar voor Yori kijk ik wel uit want die is de baas in huis.

Wij gaan vaak met de baasjes in alle vroegte naar de heide waar wij dan heerlijk mogen rennen, en lekker overal rondsnuffelen in het bos. Ik maak er een spelletje van, ik ga voor de baasjes uit ergens het bos in, en kom dan achter hun weer het bos uit…
Boots is altijd druk bezig met takken verzamelen en wilt liefst het hele bos mee naar huis nemen, ik niet, veel te veel werk, laat mij maar lekker speuren dat is vele malen leuker.

Ik heb het reuze naar mijn zin, en ik geloof dat mijn baasjes mij ook best wel een leuke lieve hond vinden, en ja ik ben soms inderdaad eigenwijs, maar wie niet toch….

Groetjes van Shoes (voorheen Siembra)


Klik hier voor het filmpje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten