vrijdag 22 april 2016

Aankomst Schiphol 21 april

Wat kwamen er weer 5 superleuke hondjes aan op Schiphol donderdagavond! Allereerst kwamen Marcela en Alice (nu Puck) samen uit de kooi. Ze wilden allebei zó graag naar hun nieuwe baasjes toe! Vrolijke Marcela krijgt een grote, knappe Podenco-zus, die ook mee ophalen was en mocht gelijk mee in de trein terug naar Amsterdam. Lieve en bescheiden Alice/Puck ging mee naar Noord-Holland, waar ACE-hondje Pongo op haar wacht.
Uit de tweede kooi stapten eerst Regey (nu Dexter) en – iets behoedzamer – Kuka (nu Tapa). Een maand geleden kwam het zusje van Kuka, Kuki aan en dat ging exact op dezelfde manier. Eventjes verlegen, maar al snel begon het staartje voorzichtig te kwispelen. Dexter was de grote, knappe jongen deze avond, tussen allemaal kleine meisjes. Hij vond het best wel spannend, maar liet toch heel braaf zijn nieuwe tuigje omdoen.
In de puppytas zat klein schatje Bella, zij kwam gelijk in de armen en op schoot bij haar nieuwe baasje en is daar op Schiphol niet meer vanaf gekomen.
Hartelijk dank aan de adoptanten voor het meegebrachte voer en de donatie. Veel geluk allemaal!

En natuurlijk ook dankjewel Sandra de Haan, die enkele dagen naar Spanje ging en met de hondjes terugvloog. Afgelopen januari adopteerden zij en haar gezin Dana en nu zet zij zich ook in voor ACE.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten