donderdag 24 maart 2016

Mamen, lief klein Bodeguerootje zoekt een veilig thuis

Sinds half februari verblijft Mamen in een opvanggezin in het oosten van het land. Zij is nu zes jaar oud en heeft de helft (!) van haar leven doorgebracht in het asiel. En waarschijnlijk was de andere helft ook niet zo leuk voor haar…..
Wie een lief, aanhankelijk hondje zoekt, dat graag dichtbij het baasje rustig op haar plekje ligt, moet eens gaan kijken bij Mamen. Natuurlijk wil zij ook graag mee uit wandelen en kan zij zeker een lange wandeling goed aan, maar thuis is zij heerlijk rustig.
In de relatief korte periode dat zij nu in Nederland is, is Mamen al een stuk minder onzeker. Was zij de eerste dagen overal een beetje bang van, dat is nu al behoorlijk verminderd. Geef haar je steun, laat haar rustig wennen aan nieuwe dingen en vreemde geluiden, dan zul je zien dat zij je steeds meer haar vertrouwen schenkt.  Prachtig om te ervaren hoe zo’n hondje, dat nog niet veel geluk heeft gehad, steeds een stukje verder opbloeit.
Mamen woont momenteel samen met nog een andere hond en dat gaat goed. Buiten vindt zij sommige honden nog wel wat spannend, reden waarom ze beter nog niet los kan lopen. Of zij met katten overweg kan, is niet bekend. In het opvanggezin woont wel een konijn en daar reageert zij heel rustig op.

Kom gerust eens kennismaken met Mamen.

Meer gegevens over Mamen vind je hier.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten