vrijdag 19 februari 2016

Vrouwtje en Juju

Hallo iedereen,
 
Ik wil graag even de groeten overbrengen van Juju en Vrouwtje (Alasta). Mochten mensen denken,dat langzitters, problemen hebben, wil ik hier even het tegendeel bewijzen.
Of eigenlijk wil Juju dat laten zien. Juju zat lang in Spanje, ik hoopte zo dat hij ergens zijn gouden mandje mocht vinden, maar hij bleef maar zitten. Toen maar de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of hij bij mij mocht komen. Heel bijzonder zo n dier wat heel lang in refugio heeft gezeten. Toch maar afwachten wat en hoe hij was. Ik kan iedereen vertellen, dat het een van mijn ‘onzichtbaarste’hondjes is. Totaal rustig, totaal tevreden, gehoorzaam. En zoooo vreselijk lief. Met alles wat hij krijgt tevreden. Als hij meegaat op lange wandeling, maakt hij van blijheid kleine geluiden, de hele weg lang. In huis heel rustig,en lief. 
Dus mensen, langzitters zijn niet per definitie probleemhonden. Integendeel.
 
Ook wilde ik even laten zien, dat eens een zonaanbidder, altijd een zonaanbidder. Ik heb het best nog weleens koud hoor, met wandelen. Maar Vrouwtje zoekt altijd gauw de zon op als hij schijnt. Altijd wel een plaatsje te vinden waar ze rustig zitten kan, en waar dan een hoekje is met de zon. Zo lief.
 
Groeten Gerrie en haar roedel.

JUJU

Vrouwtje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten