zaterdag 16 januari 2016

Remus nu 4 jaar bij ons!

Afgelopen dinsdag 12 januari was het alweer 4 jaar geleden dat wij Remus van Schiphol hebben opgehaald.  Tot op de dag van vandaag zijn wij nog steeds enorm blij met hem: hij is lief, geduldig, makkelijk, aanhankelijk, nieuwsgierig, dankbaar, sportief, heeft een goed formaat en…….is mooi. Hij is voor ons de ideale hond die perfect past in ons gezin. Hij gaat vrijwel altijd met ons mee..…boodschappen doen, winkelen, restaurant bezoek, naar de kroeg, naar school, naar het voetbal- en tennisveld, fietsen, vakanties etc. Wanneer het echt niet lukt om hem mee te nemen, hebben wij geen probleem met het vinden van een oppas. Hij is bij heel veel mensen (vooral kinderen) welkom.
Twee dagen per week gaat hij – met heel veel plezier - samen met zijn beste harige vriend Bob naar de DoggyDay Care. Wanneer ik hem daar ophaal is hij totaal kapot en wil hij direct na het eten zijn bed in. Alle andere dagen gaan wij met hem naar het bos, het strand, de duinen of naar een veldje waar hij achter de bal aan kan rennen. Dit laatste is echt zijn passie!
Wij worden regelmatig aangesproken door mensen die vragen wat voor ras het is? Wij vertellen dan dat het een ‘Perro callejero’ is en dat dit ‘ras’ echt aan te raden is……

Kortom: wij willen ACE enorm bedanken dat wij Remus hebben mogen adopteren en willen jullie heel veel succes toewensen voor de toekomst. Wij blijven jullie volgen!

Met vriendelijke groet,


Menno, Annelies, Bonne, Melle & Remus





Geen opmerkingen:

Een reactie posten