zondag 24 januari 2016

Fientje

Hallo ik ben Fientje! In de refugio kreeg ik de naam Yivi. Ik ben gevonden op de straten van Sevilla. Gelukkig heeft een mevrouw geregeld dat ik naar de refugio van Fabienne kon. Mijn vorige eigenaren hebben mij loops op straat gesmeten. Voor hun heb ik ook al een aantal nestjes pups gekregen. Aan mijn gedrag te zien heb ik ook aardig slaag gekregen. Ik begrijp niet zo goed waarom, want ik doe helemaal niemand kwaad. Mensen, honden en katten ik vind ze allemaal even leuk en lief.

Na een paar dagen in de refugio, kwam Brigitte, nu mijn baasje, langs lopen. Zij was op slag verliefd op mij en ik stiekem ook op haar. Helaas omdat ik nog loops was kon ik niet gelijk mee in opvang. Een paar dagen later mocht ik eindelijk mee. Ik heb haar twee weken overal gevolgd. Ik ging het liefst ook nog mee naar de wc of mee douche. Ik heb haar geen minuut met rust gelaten😇. Brigitte ging aan haar ouders vragen of ze mij mocht hebben, maar haar ouders werkte niet meteen mee. Ze had al 2 honden van hier en ook nog 6 katten. Zelfs 2 van de katten komen van Spanje.

Toen Fabienne terug kwam van haar welverdiende vakantie, heeft ze Brigitte haar vader gebeld. En toen na overleg mocht ik bij Brigitte gaan wonen. Ik moest nog wel gesteriliseerd worden en wachten tot ik mocht vliegen. Na twee lange weken kwam Brigitte mij zelf ophalen. Ik was dolgelukkig om haar terug te zien.

De volgende dag zou ik naar mijn nieuwe mandje gaan. Heel spannend met het vliegtuig. Samen met nog drie andere hondjes gingen we naar Nederland.
Brigitte haar moeder stond ons op te wachten en vond mij ook meteen heel erg leuk! Haar vader kwam ons later ophalen met de auto. Hij had een lekker kippenvleugeltje voor mij mee genomen.

Nu woon ik dus bij Lola en Tjinta, allebei al een beetje oude sokken. Ze moeten nog wel een beetje aan mij wennen. Met mijn 2 jaar en soms een beetje erg enthousiaste gedrag ben ik soms wat teveel voor hun. Lola en ik gaan soms samen spelen en rennen. Als ik straks gewend ben mag ik met het vrouwtje en Lola mee gaan hardlopen. Nu vind ik alles nog een beetje spannend op straat. Er zijn ook zoveel nieuwe dingen om te zien en ruiken en soms proeven. Ik ga veel mee naar drukke dingen, zoals de markt en naar het tuincentrum. Lola gaat dan ook mee, dankzij haar is het minder spannend en kan ik haar gewoon na doen.

Ik heb het maar getroffen bij dit gezin. De hele dag knuffelen, spelen en wandelingetjes. Ik krijg elke dag lekkere kippenvleugeltjes, kauwstaven en brokjes met soms wat eten van de baasjes. Zelfs voor het slapen gaan krijgen Lola en ik een lekker koekje. Daarna ga ik lekker slapen bij het vrouwtje in bed. En als ik wakker wordt herhaald alles zich weer.

Eindelijk een zorgeloos leven.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten