zondag 24 januari 2016

24 januari 2016 Bobby-Galan

Afgelopen vrijdag was het een jaar geleden dat wij midden in de nacht in Eindhoven stonden te wachten op de vlucht uit Malaga die ons Galan zou brengen. Een klein Spaans hondje van net vier en een halve maand. Waar we alleen wat foto`s en een filmpje van hadden gezien.
Maar zo kwam onze vorige hond, Fynn, óók in huis, met niet meer dan een foto, een kort verhaaltje, ook ongeveer vier maanden en ook uit Spanje.
En wat hebben we van haar genoten! En toen ze ziek werd en wij haar in moesten laten slapen wisten we meteen dat er opnieuw een Spaans hondje kon komen. Of een Grieks, Roemeens.......
En toen zagen we bij jullie het fotootje van Galan, vier weken oud...samen met zijn zusjes Gaya en Gotita, zijn broer Gabriel en zijn moeder Graciela.


En nu zijn we een jaar verder en wat zijn we elke dag blij met elkaar! Galan, die inmiddels Bob heet
( omdat de bijnaam van onze Fynn Bobby was en zij daar net zo goed naar luisterde...) is een schat van een hond: vriendelijk, vrolijk, trouw, ondeugend, slim, sociaal,mooi, maar vooral erg lief!
Hij heeft veel energie, maar dat is voor ons allemaal geen probleem, je kunt ons dagelijks op het strand of in het bos vinden waar hij heerlijk kan rennen en spelen. Vooral het spelen met andere honden is voor Bob een feest en bijna alle andere honden vinden hem leuk!
Maar hoe leuk dat ook is, wij zijn voor hem belangrijker want zodra je hem roept, hij komt meteen!
Maar met ons de tuin in is ook een feest. Met een balletje vermaakt hij zich uren. En daarna heerlijk slapen op de bank!
Op vakantie mee en dan lekker tussenin slapen in het camperbusje, het kan allemaal!
Het is een heerlijke deugniet,  erg trouw en op alle leden van ons gezin gericht. Als er veel mensen over de vloer zijn dan kijkt hij één keer even de kat uit de boom, blaft even stoer,  maar zodra hij ziet dat wij het prima vinden dan horen ze er snel bij!  En vindt hij het allemaal goed.
We hebben met Bob opnieuw een lot uit de loterij!


Bob en zijn familie: Anton, Maria, Sam, Anne









1 opmerking:

  1. Wat een prachthond. Bedankt voor jullie verhaaltje en het redden van een rescue hond uit het buitenland.

    BeantwoordenVerwijderen