woensdag 25 november 2015

Bericht van Wayne (Milo) aankomst 22 november op Schiphol

Hallo allemaal,

Woef hier een berichtje van mij (Wayne). Ik wil al mn lieve vriendjes en vriendinnetjes even laten weten hoe het met me gaat, Ik ben nu een paar dagen bij 2 lieve baasjes en daar ben ik blij om. Ik heb nu een nieuwe naam: Milo maar wat ik minder leuk vind is dat het hier veel kouder en natter is dan in Spanje. Ik ben zelfs een beetje verkouden. Ja dat woord kende ik niet maar mn baasjes hebben dat uitgelegd. 
Tjonge dat was wat toen ik in die machine moest een paar dagen geleden. Het was een beetje koud en lawaaiig en ik snapte niet wat er gebeurde. Ik snap het nog steeds niet maar toen ik weer in mn hok gedragen werd en er uit kwam waren er allemaal nieuwe gezichtjes behalve dan mn 2 vriendinnetjes uit Spanje. Ik was erg blij die te zien. Maar het werd me allemaal te veel en ik wilde en kon niet meer lopen. Gelukkig hebben ze me toen gedragen. Maar toen ik buiten kwam was het ineens veel kouder. Woef. 

Tot zover het verhaal van Wayne :) Wij zijn erg blij met Milo! En ik wil iedereen laten weten dat het goed gaat met hem. Volgende week, als hij wat meer gewend is, gaan we naar de dierenarts voor een controle. En dan wat trainen. Helemaal zindelijk is hij nog niet maar dat komt helemaal goed.

Verder wil ik mijn waardering uitspreken naar Fabienne die het redden van honden toch in haar eentje of met wat mensen is begonnen. Ook mn waardering voor alle vrijwilligers die er voor zorgen dat alles zo goed mogelijk gaat. Ik ga binnenkort ook mn steentje bijdragen!


Groetjes van Milo, Alexander en Richard


Geen opmerkingen:

Een reactie posten