dinsdag 24 november 2015

Aankomst Schiphol zondag 22 november.

Zondagavond weer een leuke vluchtopvang gehad. De geplande aankomst stond op 23:25u, deze was uiteindelijk vertraagd naar 00:45u. Marjolijn was samen met een vriendin een paar dagen in Spanje geweest. Nogmaals bedankt voor het weer mee terug vliegen van de hondjes naar hun baasjes!


Vanavond konden Vuzo, Spot en Wayne naar hun nieuwe baasjes toe en in hun warme mandje kruipen! Gelukkig waren ze alle 3 ontzettend blij met de baasjes. Wayne vond alles nog wel een beetje spannend, die werd gedragen naar de auto (wat een luxe!). Spot genoot al direct van de aandacht en de knuffels en ging er zelfs uitgebreid voor liggen. Vuzo liet alles lekker op zich af komen en vond het ook wat spannend. Zo spannend dat hij zelfs een boodschap deed op het vliegveld, tsja, het moet er toch uit na zolang ophouden en dan die spanning van het vliegen!

Lieve Wayne, Vuzo en Spot: heel veel geluk bij jullie adoptanten en geniet van jullie zachte bedjes, de aandacht en knuffels! En voor de adoptanten: bedankt voor het vertrouwen in onze organisatie en natuurlijk nogmaals bedankt voor de adoptie van jullie Spaanse schatten. De hondjes in Spanje gaan blij zijn met het gedonneerde voer!


Wellicht tot ziens! 









Geen opmerkingen:

Een reactie posten