donderdag 1 oktober 2015

EL TRISTE, zo noemde ze hem in het dodenstation,...

EL TRISTE, hebben ze hem gedoopt,..hij werd geboren ergens in de achterbuurten van Algeciras,….
Mee genomen als pup naar een Spaans gezin,..toen hij puppy af was werd hij vast gebonden aan de achterkant van hun huis op een patio, daar leefde hij dag in dag uit, week in week uit, jaar in jaar uit,..
Hij kende niets meer dan de 4 muren van de patio, de geluiden erom heen, de eenzaamheid en de verlatenheid hebben van hem een trieste hond gemaakt..zijn trieste blik en zijn onverschilligheid in het begin waren hart en hart verscheurend, …
Nooit had hij een liefdevolle knuffel gekend, noch een waardevolle behandeling ervaren,…Nu hij bij ons is…komt dat mooie nobele en dankbare karakter naar boven,…zijn oogjes blinken van geluk als ie even mee mag, uit mag, een knuffel krijgt,..
Een heerlijke lieve hond die verlaten was ergens in de achterbuurten van Algeciras,..die vandaag stilaan zichzelf leert kennen en wij hem,…. wat een lieverd,…wat een verandering in dat al zo korte leventje van hem,…hij moet het allermooiste nog ervaren, een familie die van hem houdt .. hem verwend en respecteert,..hij zal niets mooier durven dromen,..hij weet niet wat het is,….hoe het voelt,…. EL TRISTE….




Geen opmerkingen:

Een reactie posten