zaterdag 3 oktober 2015

Diane en Tiny op de jaarmarkt te Kortenberg

Op 26/09/2015 stonden vrijwilligers Diane en Tiny op de jaarmarkt te Kortenberg. Dit op uitnodiging van dierenspeciaalzaak 'Het Gulden Pootje',  http://users.telenet.be/hetguldenpootje/home.html
dewelke ook het standgeld betaalde. Met dank.


Een kennis van 'Het Gulden Pootje' stond links van de Shin-stand en verkocht voor het goede doel: Shin, zelfgebakken cakes. De opbrengst ging afgerond naar boven naar Shin. Waarvoor dank.
Eveneens bedankt nieuw lid, u heeft een groot hart voor dieren.

Een extra woordje van dank voor Diane en Tiny die van 10:00 tot 18:00 paraat waren om op vrijwillige basis proberen geld te verdienen voor Spaanse Honden In Nood. Zij zijn niet alleen ruime tijd op voorhand aanwezig om alles op te stellen en uit te pakken, maar daags ervoor moeten ze ook nog alles selecteren om mee te nemen, lijsten maken, inladen, enz. Na de markt begint de omgekeerde werking: nog uren werk want thuisgekomen moet alles ook terug uitgeladen en opgeslagen worden. Respect en dank Diane en Tiny voor jullie regelmatige inzet, in naam van alle Shin-hondjes. In 't bijzonder van Mañuel, Liza en Plumita. Veel likjes en pootjes.
Klik hier voor een fotoreportage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten