dinsdag 22 september 2015

Lexie (vroeger Divina)

                Lexie (Divina) 


         
             
                   1 jaar                        2 jaar                          3 jaar  
                                                              
                             
Lexie is ondertussen al 3 jaar in België (van 8 aug. ‘12). Het lijkt pas gisteren dat we ze mochten gaan opwachten in Zaventem! Vol spanning stonden we daar dan te wachten met ons halsbandje, leiband en kommetje water.
Na voor ons een eeuwigheid kwamen er twee karren met hondboxen toe. Plots vond ik een box met 3 hondjes in, een hiervan was bruin met een wit kinnetje. ZE IS NOG KEI KLEIN!!! (dat halsbandje dat ik had gekocht zou nog zeker een half jaar in de kast mogen).
Snel met z’n allen naar de parking waar de hondjes zouden worden overgedragen. Lexie was vooral blij de box uit te zijn en lekker aandacht te krijgen, tot ze de steentjes, sigarettepeuken en papiertjes op de grond zag liggen en oppeuzelde.

Tijdens de autorit lag ze lekker op mijn schoot te slapen of gefasineerd de ruitenwissers te volgen. Al vlug ontpopte ze zich tot het knuffeldier in de familie. Zoveel ze ons vertrouwt, zo onzeker kan ze plots zijn ze op drukke plaatsen, bij vreemde mensen. Zonder te veel druk op haar te leggen hebben we de voorbije jaren op de hondeschool, op de wandelingen en thuis stilletjes aan dat vertrouwen gewerkt. Een grote invloed had ook de komst van haar maatje Luna uit Rhodos. Ze ontpopte zich tot een geweldige grote zus.
Tegenwoordig laat ze zich, wanneer ze rustig alles heeft kunnen verkennen, aaien door vreemden en kwispelt ze zelf soms vrolijk verder. Langzaam maar zeker komen we er!

Regelmatig google ik ‘ACE DIVINA’ en kijk terug naar haar foto’s, filmpje en tekst.  
Ze zou nog 9 broertjes en zusjes hebben. Ik heb hiervan maar 1 op de site weten staan (Enana). Het zou leuk zijn moesten we Enana en/of andere broertjes of zusjes terugvinden en foto’s kunnen delen





   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten