dinsdag 29 september 2015

Aankomst Schiphol nachtvlucht 28/29 september.

Was weer een laat gebeuren vannacht, maar toch weer prachtig om drie Spaanse honden te zien arriveren bij hun nieuwe baasjes.
Veel geluk allemaal!

Ook dank aan de adoptanten voor het gedoneerde voer, speciaal woord van dank aan de collega’s/vrienden van de adoptante van Claudia, zij hebben allemaal meegedaan om twee grote zakken voer mee te geven voor de achterblijvers in Spanje.

Lieve Mastin-mama Arabella, zij heeft zo afgezien deze zomer. Iedereen kent wel haar verhaal, haar pupjes gekregen in de meest barre omstandigheden en helaas hebben zij het niet gehaald. Arabella kroop door het oog van de naald, maar ze heeft het gered en zij gaat nu aan een welverdiend gelukkig leven beginnen. Ze heet nu Ella en in haar nieuwe huis wacht een Spaans hondenvriendje genaamd Olli.


Lieve, vrolijke Claudia (pupje van Encina) was reuze opgewonden en blij om haar nieuwe baasjes te ontmoeten. Zij heet nu Lola en mag van een onbezorgd hondenleventje gaan genieten.

Mooi zwart waterhondje Tina, genadeloos gedumpt in Spanje toen zij zwanger was. Zij gaat het geluk tegemoet bij haar nieuwe familie. Bij een nieuw leven hoort een nieuwe naam: Tante Bep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten