zaterdag 12 september 2015

Aankomst Schiphol 11-9

Esmée kwam met haar papa en mama naar de luchthaven om kleine Roberto op te halen. Rocco, zoals hij nu gaat heten, vond het zó spannend dat hij eigenlijk liever niet de reistas uit wilde komen. Toen we hem er uit hadden getild en aangelijnd liep hij nog steeds wat beduusd rond. Gaat vast goed komen met Rocco, met zo’n lief vriendinnetje als Esmée!

De knappe Spaanse jongen Chavez kwam, zag en overwon gelijk zijn nieuwe baasjes, die hem de oer-Hollandse naam Piet hebben gegeven. Piet had echt zin in zijn nieuwe leven!

Klein, zwart ruwhaartje Andrew zat samen met even zwarte Apo in de transportkooi. Hij was helemaal blij om er uit te mogen en kennis te maken met zijn Hollandse vrouwtje. Ook hij kreeg een mooie Hollandse naam: Bas. Hij gaat een heerlijk leventje tegemoet in Friesland.



Kleine Apo vond het gelijk heerlijk om op de arm genomen te worden. Zijn nieuwe tuigje paste perfect en hij ging al snel gezellig kennismaken met de vader van adoptante. Voor Apo geen Hollandse naam, hij gaat Amigo heten.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten