vrijdag 21 augustus 2015

Vida

Het gaat heel erg goed met Vida !!!
Ze is opgegroeid tot een ontzettend leuke vrolijke, lieve, gemakkelijk en voorzichtige puber, die stapel verliefd is op haar grote ‘broer’ en em geen seconde uit het oog verliest.

In het begin was ze vreselijk voorzichtig met nieuwe mensen en deinsde altijd terug als iemand naar haar uitreikte om haar te aaien. Inmiddels is dit een stuk beter en is ze, door mensen die het een beetje begrijpen en haar rustig benaderen, niet meer zo angstig en kan ze door meer mensen worden aangehaald.
Kinderen zijn over het algemeen nog iets te druk voor haar. Eerst blijft ze uit nieuwsgierigheid nog in de buurt, maar op  een gegeven moment wordt ze te moe van het allert zijn en zoekt ze een rustig plekje op, ver weg van de onrust en gaat ze lekker liggen slapen.

Haar broer Gismo (grote zwarte kruising Labrador/Duitse Staander) is haar grote voorbeeld. Alles wat hij doet, durft zij ook. Samen op konijnenjacht is haar grootste vermaak.
Trouwens lijken ze sprekend op elkaar en hebben ze veel dezelfde karaktertrekken. Echt Mini en Maxi, heel schattig.

Ze is heel sociaal met andere honden en past zich super aan aan verschillende situaties, kijkend hoe haar roedel-leiders (Gismo en wij) zich gedragen en volledig vertrouwen in dat het dan goed is.

Het is een prachtig hondje geworden en we zijn stapel gek op haar.
Ik zal proberen een selectie te maken uit de duizenden foto’s die ik inmiddels van haar heb, hahaha.

Met vriendelijke groet,

Sjoukje Bloemsma










Geen opmerkingen:

Een reactie posten