maandag 24 augustus 2015

Update van Shoes ( Siembra)

Hallo allemaal,

Hier een update van Shoes ( Siembra) Inmiddels ben ik alweer 4 maanden in Nederland, en volgende maand word ik alweer 1 jaar volgens mijn baasjes.
Ik heb het hier prima naar mijn zin, ik weet nu ook dat als we met de auto gaan dat het dan een leuk uitje word, dus spring ik nu zelfs als eerste in de auto, al is het maar zodat ik het beste plekje heb. Met mijn maatje Boots (Labrador) is het ook heel gezellig, lekker samen ravotten in de tuin, en tijdens het uitlaten mag ik steeds vaker los lopen, en dan doe ik een wedstrijdje met Boots, en of het nu komt dat ik jonger ben, of gewoon veel meer van mijn vader heb meegekregen (mijn moeder is een labrador), ik ren haar er steeds uit.
Verder is de baas begonnen met een klein beetje speurwerk, Boots kan dit allemaal al, maar ik snap het nog niet helemaal, maar het is wel leuk want als ik iets heb gevonden krijg ik wat lekkers, maar ik vind andere dingen, geluiden en geurtjes toch eigenlijk leuker, en ben dan snel afgeleid.
Met de katten samen wonen gaat ook prima, ik speel regelmatig met 1 van de katten, dan rennen we door de tuin achter elkaar aan, totdat hij dan ineens over de schutting verdwijnt en niet meer terug komt.
Ook heb ik inmiddels ontdekt wat je met een kluif kan doen, ik liep er alleen maar mee door het huis en in de tuin, en begreep niet echt wat ik er mee aan moest, totdat ik Boots er aan zag knagen, en ik ben dat ook maar gaan doen, en wow dat is dus lekker, overal waar ik heen ga neem ik dus mijn kluif mee.
Vandaag zijn we weer wezen wandelen in het park hier in de buurt, heerlijk gerend over het weiland, en als afsluiter even lekker het water in geweest, vreemde is wel dat ik dan nog niet los mag, zou dat door de eendjes komen die dan spontaan wegvliegen als wij er aankomen, en ik er graag achteraan wil rennen, ik weet het niet, maar lekker was het wel.

Een poot van Shoes…’ 


Klik hier voor een filmpje die van mij en Boots gemaakt is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten