zaterdag 11 juli 2015

Balou, voorheen Paris

Nadat we vorig jaar om deze tijd Balou ophaalden, is hij alleen maar nóg liever en leuker geworden en dat kon eigenlijk al niet. Hij woont al met al ook een half jaar met ons in de bergen van Spanje, waar hij het leuk vindt om te lopen: berg op, berg af en hagedissen op te sporen (die altijd tussen zijn poten wegschieten zonder dat hij het ziet). In Holland doet hij nóóit zijn bek open, maar in Spanje blaft hij alleen boven op de berg naar alles wat hij ziet (en denkt te zien....) bewegen. Beneden in het dorp/de stad is een riem eigenlijk nooit nodig, hij luistert goed en loopt braaf naast je en vindt alles prima en gezellig.
Als een echte spaanse hond eet hij in de kastanjetijd in Spanje (we hebben een kastanjeboomgaard) zeker een pondje kastanjes per dag en gedijt daar goed op. Altijd weer knap van hem om die kastanje van zijn jasje te ontdoen tussen die grote pootjes.
Het is een lieve, blijde, aanhankelijke, gezonde, gezellige, glimmend-als-een-warme-worst hond en we zijn blij dat jullie hem gevonden hebben in Algeciras!

Groeten,
Marjolein








Geen opmerkingen:

Een reactie posten