maandag 13 juli 2015

Anton en Colorado

Anton en Colorado, mogen blijven tot de dood van hun geliefde baasje ...

Het baasje van Anton en Colorado is ziek, erg ziek. Zij heeft kanker en zal binnen enkele maanden, weken, heengaan. Bewust en met goed overleg willen wij de wens van het baasje van Anton en Colorado in vervulling brengen.

Anton en Colorado (die al 5 jaar Lucky en Diego heten) zijn de oogappels van hun baasje. Niets komen ze tekort, niets wordt hen ontzegd. Ze zijn gelukkig en houden van hun baasje, zijn er zich bewust van dat er een verandering staat te gebeuren, ze wijken geen moment van de zijde van het baasje.

De vreselijke ziekte, kanker, heeft het overgenomen en elke dag hier samen met haar hondjes, is een dag die ze eert en waardeert. Maar, wat als ze straks heengaat en de strijd verliest tegen deze vreselijke ziekte?

Daarom is haar grootste wens om voor elk van haar dieren een baasje te vinden die na het overlijden haar hondjes overneemt als zij er niet meer zal zijn. Gelukkig is dat voor de katten al gelukt. Lucky en Diego hebben ontzettend veel steun aan elkaar dus als er een mogelijkheid is om ze samen te plaatsen dan maak je de honden heel blij maar ook het baasje super gelukkig mee. Haar wens is om de mensen nog te leren kennen en dan in alle rust heen te gaan, wetende dat haar lievelingen gelukkig zullen zijn en goed zullen verzorgd worden en kunnen leven als kleine koningen. Dat is de grote wens van hun baasje.

Wij willen daarom nu op zoek gaan voor deze lieverds. Wie helpt ons deze wens in vervulling te brengen?
Laat ons samen sterk zijn, ook nu, voor het baasje van Anton en Colorado.
Dit moet ons lukken.











Zijn er mensen geraakt door het verhaal van Anton en Colorado hier onder de foto?
Reageren kan bij adopties.nederland@ace-charity.org
Ze zijn ter adoptie en kunnen niet zonder elkaar...is er iemand die 2 hondjes zoekt en het zieke baasje nog gelukkig kan maken ?
Ze zijn helemaal gek op mensen , katten , sociaal met honden maar te druk voor kleine kinderen die zouden ze omver lopen bij begroeting!
Iets grotere kinderen is geen bezwaar.
Ze zijn 6 jaar oud en In Nederland...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten