donderdag 25 juni 2015

Mika, amper 5 kg maar als een stuk vuil afgezet...

Terwijl enkele van onze vrijwilligers bij Isabelleke op bezoek waren, kwam er plots een auto aanrijden,..
Een man stapte uit en vroeg naar Isabel. Toen zij eraan kwam, legde hij uit dat ie niet langer voor kleine Mika kon zorgen.  Zijn mega grote auto deed zijn verhaal alle eer aan! Hoe zeer ze ook probeerde hem tot reden vatbaar te maken, hij gooide zowat Mika in de armen van Isabel en scheurde weg met zijn luxewagen.
Het hondje is amper 5 kg, klein en zo apart, maar in zeer zware verwaarloosde staat. Haar oogjes etteren, haar huid ziet er grof en onverzorgd uit, haar neusje is een grote korst, het ziet er allemaal erg pijnlijk uit. Mika krijgt nu de verzorging die ze verdient, maar heeft nog een hele lange weg te gaan. Ze had geen kans gehad als ze op straat was gezet door haar gewetenloos baasje of hij haar uit de auto had gezet of ze in een dodenstation beland was. Daarom zijn we ondanks alles blij dat ze bij ons kwam. Ze verdient zoveel beter...
Geen dag gaat voorbij of er komt wel een dakloze vierpoter op ons pad, de telefoon rinkelt en staat nooit stil…
De hallucinante verhalen en excuses om hun trouwe viervoeter te dumpen,  kennen geen grenzen. Ik hoop ooit mijn boek te kunnen schrijven... met de titel :  “1000 redenen om mijn beste vriend te dumpen”….
Kleine Mika is nu bij ons,…ze zal hopelijk gauw beter worden,..








Geen opmerkingen:

Een reactie posten