dinsdag 9 juni 2015

Marina en Mamina.

Mamina en Marina , nu Pipa en Nora. 12 april jl was het dan zover, de langverwachte ontmoeting tussen Nora en haar moeder ....en wat gebeurde er : niets !! Geen enkel blijk van herkenning bij beide honden . Wat overbleef was een heerlijke wandeling op de mooie Mechelse heide met leuke mensen en vrolijke honden . Wij zijn nog steeds blij met onze lieve hond Nora !! 

Groetjes Carina Schalkwijk



Nora heerlijk aan het rennen.

4 opmerkingen:

  1. Wat leuk om te zien dat het goed met ze gaat. Wij hebben de zoon van Mamina geadopteerd ( Bigboy, nu Mack). Hij is een vrolijke hond die graag speelt en knuffelt. Hij luistert erg goed en is supersociaal met andere honden. Hij is wel erg waaks in huis en zeker in de avond erg alert op wat er om het huis gebeurt. Ben benieuwd naar het karakter van zijn moeder. In ieder geval heerlijk om te zien dat het met zijn familie ook goed is gekomen.

    Groetjes

    Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijk filmpje Carina. Ben blij dat het zo goed gaat met Nora....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk Petra , hem kende ik nog niet ! Ik zal de eigenaren van Pipa ook attenderen op dit gericht misschien hoor je dan nog meer.... Nora is totaal niet waaks , blaft zelfs nooit ! Ze schrikt nog steeds vlug maar is verder een heel lief hondje . Mag ik vragen waar jij woont ? Wij wonen in Heerlen....groetjes Carina,

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja leuk hė Jennyfer , we zijn ook zoooo blij met haar !!

    BeantwoordenVerwijderen