zondag 14 juni 2015

Aankomst zaterdagmiddag 13 juni

Vandaag zijn er weer vier honden verwelkomd op Nederlandse bodem. Met hartelijke dank aan de drie dames, die na een bezoek aan de Refugio waar zij ook de handen uit de mouwen hebben gestoken, de honden mee hebben laten vliegen.

Ook dank aan de adoptanten voor het voer dat zij meebrachten voor de honden in Spanje.

Allereerst kwam Cholo uit de kooi, heel vriendelijk en rustig. Een leuk ruwhaartje, adoptante was reuze blij met hem. Hij gaat in een gezin wonen waar al een oudere, stabiele Herder aanwezig is. Gaat helemaal goed komen met Cholo!
Daarna hebben we Dinky Toy bevrijd. Het leek alsof ze een beetje apathisch in de kooi lag, terwijl de mensen in Spanje hadden gewaarschuwd voor springgedrag. Maar gelukkig werd ze weer levendig toen het deurtje open ging en best wel heel beheerst liet ze zich begroeten door haar nieuwe bazinnetje. Eindelijk een eigen huisje voor deze mooie grote Podenco lady.
Klein en fijn meisje Cadenita (Podenco Maneto) vond het allemaal prima. Haar nieuwe baasjes konden niet op tijd naar Schiphol komen, dus mocht ze even onder mijn hoede mee naar huis, waar ze al snel werd opgehaald. Even kunnen genieten dus van dit schatje. Ze krijgt een heerlijk leventje en twee hondenvriendjes.
En lieve Bodeguero Bernarda mag eindelijk het asielleven achter zich laten. Zij gaat in opvang bij Maja Gulmans, bij wie al vele ACE-hondjes liefdevol zijn opgevangen en vandaaruit hun forever home hebben gevonden.


Erna Oosterbaan-Gram



Maja en haar opvangertje Bernarda en Candenita 
die later bij Erna opgehaald werd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten