maandag 1 juni 2015

Aankomst Schiphol zondagmiddag 31-5

Vanmiddag weer een mooie aankomst op Schiphol. De ene hond was nog blijer en enthousiaster dan de andere, dus ook allemaal blije baasjes. Heel veel geluk allemaal met elkaar!
En hartelijk dank aan de adoptanten voor het royaal gedoneerde voer voor de achterblijvers in Spanje.


Stuiterbal Incendio wat zó blij dat hij uit de kooi mocht om kennis te maken met zijn nieuwe baasjes! Eén brok enthousiasme, dat hopelijk goed matcht met de andere hond thuis, want die is minstens net zo enthousiast! Ze mogen elkaar lekker moe maken elke dag. Nieuwe naam is Jelle.

Lieve Jefke, ondanks zijn niet zo leuke verleden als lab-hond, kwam hij heel vriendelijk de kooi uit en liet zich rustig zijn nieuwe tuigje en halsband omdoen. Een nieuw leven, een nieuwe naam: Ollie. Wat zal Ollie het heerlijk krijgen bij zijn Nederlandse baasjes.


Deze knappe Engelse Setter vond het allemaal geweldig op Schiphol. Leuk, een nieuw baasje, een nieuw leven! Voortaan gaat hij als Flynn door het leven.


Wat een lief, bescheiden meisje, Barbie. Ze liet alle liefkozingen over zich heen komen en vond het helemaal prima. Een schatje, nu Lot genaamd.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten