dinsdag 30 juni 2015

Aankomst Schiphol 29 juni

Simone Hofstee vloog naar Spanje om de Refugio te bezoeken en om de hond die zij ging adopteren op te halen: Lilly. Deze Podenco-lady zat inmiddels alweer twee jaar in het asiel. Natuurlijk vlogen er nog meer honden mee terug naar Nederland, op weg naar hun forever-home. Bedankt Simone! Hieronder de foto’s.

Lilly was best wel bang om uit de kooi te stappen, maar uiteindelijk kwam ze er toch zelf uit. Veel geluk Lilly, thuis wachten er nog een paar (ook Spaanse) vriendjes.



Mooi zwartje Gretel gaat nu naar de naam Donna luisteren. Wat waren haar nieuwe baasjes blij haar te zien! Thuis nog een Spaans vriendje en vlakbij het strand wonen, Donna gaat het geluk tegemoet.


Mooie herderpup Jata, die samen met zusje Jaci in de kooi mocht vliegen, liet zich gelijk overladen met knuffels door haar nieuwe baasjes. Omgedoopt tot Moos, gaat ook zij een mooi leven tegemoet, na zo armzalig gedumpt te zijn aan de poort van het asiel.


Samen met zusje Jata is Jaci naar Nederland gevlogen. Haar nieuwe bazinnetje was zó blij om Jaci in de armen te sluiten! Ook zij kreeg een mooie nieuwe naam: Baily. Veel geluk meisje!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten