woensdag 6 mei 2015

Golfito, een gekwetste ziel…

Golfito werd ons uit een ander asiel binnengebracht. Hij is een apart, klein pluizig hondje, met een heel typisch Andalusich onderkaakje, een speciaal gebitje, maar hij is vooral heel speciaal: hij is de liefste, grootste knuffel voor een mens, maar hij wilt zijn liefde en vriendschap niet delen met andere hondjes. Ze mogen meewandelen, maar eigenlijk liever niet! Hij wilt zijn familie voor hem alleen. Het gaat goed als je erbij bent, maar als hij ziet dat er teveel aandacht gaat naar die andere hond dan gaat ie in discussie.
Golfito was de hond van een oud dametje, dat hem natuurlijk schandalig verwend en overbeschermd heeft. Daar zal zijn karaktertje gevormd zijn en hij denkt dat het zo moet!
Hij is een hondje dat zeker een tof hondje kan zijn, maar dan 'alleen'. We hopen dat hij toch gelukkig kan worden want sinds zijn bazinnetje hem niet langer mocht houden, is ie echt heel triest en zit in een kooi lange dagen alleen. Hij zet die twee pootjes op de tralies en hunkert naar een beetje aandacht die wij helaas maar in zeer beperkte mate kunnen geven. Zo jammer, soms wilde ik dat we meer mogelijkheden hadden om hondjes die niet echt goed zijn met andere hondjes in een kooi en dus alleen zitten wat extra aandacht konden geven. Het is hard voor deze lieverds, dat weten we…






Geen opmerkingen:

Een reactie posten