woensdag 29 april 2015

Van onaanraakbare furie naar de rust zelve,....PELUSA,..

Pelusa,...in het dodenstation konden ze haar niet uit haar kooi krijgen, ze werd echt helemaal woest en beet en plaste van zich af van de angst van de man die haar hardhandig uit de kooi wilde halen,..het was een schrijnende situatie tot ik bij het hondje ging neer zitten en zij na een korte tijd stilaan ontdooide en op schoot nam, zonder problemen mee ging,..
Wat er door dit hondje heen ging weten we niet, zullen we nooit weten, maar 1 ding is zeker zij had ooit een geliefde baas, want Pelusa springt vanop de grond in ja armen, volgt je zonder lijn, is zindelijk, is de rust zelve en de trouwheid in persoon, het is een hondje dat iemand echt gaat lief hebben, als geen ander ooit.
In de refugio haalde ze zowat uit naar iedereen, ze zat in een hoekje en was bang en bang en bang, als ze mij zag was ze niet vergeten dat ik haar had gered uit het dodenstation en huilde als ik aan haar kooi voorbij kwam,..
Ik probeerde te negeren,..zoveel al in ons huis,..maar Pelusa hield vol, en de volgende dag liep ze los in de refugio en voilà!! Ze sprong in mijn auto en ze wilde er niet meer uit, kan je dan neen zeggen, kan je hieraan weerstaan,..dan maar mee,..toevallig ben ik direct gaan wandelen met een 10 tal andere honden, en Pelusa liep gewoon mee, los en zonder lijn, op de voet volgend,..ongelooflijk, ...
Ze is in huis zindelijk en rustig en hondstrouw,..bij ons bijt ze niet, ook niet naar de bezoekers, ...
Wij zoeken voor deze kleine intelligente dame, waar zeker ietswat van Snauzer inzit een liefdevolle thuis die dit bovenstaande ter acht kan nemen, hoe graag we ook willen dat ze blijft, je moet kunnen andere hondjes opvangen, en je kan ze helaas niet allemaal adopteren,...was ik maar rijk en knap he,..

Dus dit is de voorstelling van een klein hondje dat in het dodenstation haar laatste dagen telde en nu graag een zetel wil met veel lekkers en vooral een lieve en goede baas,...






Geen opmerkingen:

Een reactie posten