woensdag 8 april 2015

Roos en Evelin

Zomaar een dagje uit een honden leven;

Vandaag naar de trimmer om 9 uur moeten we er zijn , om 2 uur kunnen we weer opgehaald worden met z,n drieën en gaan we direct door naar de dijk en het strand om even uit te waaien.
Vermoeid komen we terug en vallen in een diepe slaap om na 3 uurtjes eten te krijgen en weer een lekkere wandeling te maken.

Roos en Evelyn hebben t naar het zin, aangepast, commando,s kennend en enthousiast en blij karakter. Voor iedere poes , hond een knuffel. De buurt poezen kennen de honden al en begroeten ze  ( erg leuk gezicht )
Voetbal spelende kinder vind Roos erg leuk en doet dan ook een potje mee.

Beide honden zijn erg aanhalig , houden je constant in de gaten kennen het dagelijkse ritueel en weten wanneer we met de auto weggaan. Wat dan inhoud naar het bos of andere soortgenoten ( fam ).

De weg naar de volkstuin, strand , dijk kennen ze op hun duimpje ( reactie ), helemaal uitgelaten en blij!
Los lopen is geen probleem, ze luisteren uitsteken. Als een echte cocker betaamd zijn ze waaks en met z,n drieen komt er geen mens voorbij als er niet eerst inspectie gehouden is! ( lol) ( in huis en tuin )

1 april 2014 konden we beide honden ophalen, nu 1 jaar later is dit het resultaat. We zijn gelukkig met een hond van het ACE en kunnen dat een ieder aanbevelen !

Met vriendelijke groet, Helen Asselman  van der Spek.

                                                 Den helder.







Aankomst vorig jaar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten