maandag 27 april 2015

Puck voorheen Pearl aankomst 18-1-2015

Puck (voorheen Pearl) kwam op 18 januari 2015 aan op Schiphol om te gaan wonen bij haar nieuwe baasje. Helaas moest haar baasje haar wegens ernstige allergie na twee weken via ACE overdragen aan weer een nieuw baasje. Gelukkig ben ik " het 2e baasje" een buurvrouw van het 1e baasje, dus zien Puck en zij elkaar nog regelmatig. Puck kwam op het juiste moment op mijn pad. De klik was er vanaf dag 1 en onze band wordt met de dag hechter.
Puck is een vrolijke, onstuimige, onbevangen en zeer sociale hond. Iedereen is dan ook dol op haar, dat is heel fijn. Ze loopt/rent/speelt  veel en graag en eigenlijk altijd los in het park, bos, strand, daar waar nodig loopt ze aan de lijn.
Puck is een echte jager en zwemmer en eet ook heel graag vers voer. Inmiddels weegt ze 14 kilo en komt tot kniehoogte. Ze luistert goed (vooral als het haar uitkomt :) ) , maar zodra ze een konijn ziet dan is het wachten totdat ze uitgerend is ............. Puck houdt van de zon, ligt graag te slapen op balkon in het zonnetje dus.
Samen zijn we inmiddels geslaagd voor de puppytraining bij Scoobydogz in Lijnden, een super hondvriendelijke hondentrainingschool met hele bekwame en vriendelijke trainers. Inmiddels hebben we ook de basiscursus achter de rug en ga ik door met een vervolgtraining. Zowel Puck als ik leren er veel van, maar vooral beleven we er veel plezier aan! En vooral hebben we het gezellig met elkaar!! Heb het ontzettend getroffen met haar!
Hoop dat ACE voor nog veel meer honden een fijn thuis vindt!

Ria de nieuwe baas van Puck 


Ria de nieuwe baas van Puck 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten