zondag 19 april 2015

Pancho

Wat zijn we blij met onze lieve Pancho.
Afgelopen 5 januari vlogen onze dochter Evi (5) en ik naar Malaga om hem op te halen. Het was een bijzondere reis om onze toekomstige huisvriend voor het eerst te ontmoeten en te zien onder welke omstandigheden de honden in het asiel daar verblijven.
Onze eerste ontmoeting met Pancho voelde meteen al heel goed en dat is alleen nog maar beter geworden.
Thuis in Alkmaar heeft hij zich zonder enige problemen aangepast aan zijn nieuwe woonomgeving; heel bijzonder, na een verblijf van 3 jaar in het asiel! Hij gaat het liefst overal mee naar toe, en als hij dan een keertje niet mee kan dan zit hij op de leuning van de bank naar buiten te kijken of we er al weer aankomen.
Het is een heel tevreden hondje, blij met een lekkere bak eten, struinen in het bos of op het strand, achter een balletje aanrennen, knuffelen, maar ook lekker slapen onder mijn buro op kantoor of in een hoekje op de bank thuis.. we kenden het ras 'bodeguero' nog niet; op aanraden van Elvira en Fabiënne (van Ace) is Pancho bij ons gekomen. het is een heerlijk gezinshondje, leergierig, fijn met kinderen; 3 weken na aankomst in Nederland had hij zelfs zijn eerste Martin Gaus diploma al op zak!
Hier in Alkmaar heeft hij  menig hart voor zich weten te winnen!

Bert, Alinda, Gijs, Evi en Pancho





Geen opmerkingen:

Een reactie posten