zaterdag 11 april 2015

Herhaalde oproep: Strandwandeling met een missie !

Beste ACE hondjes en baasjes wie loopt er op zondag 26 april gezellig mee met een strandwandeling in Wijk aan Zee voor de hondjes in Spanje? De hondjes en wij een gezellige middag en voor de hondjes in Spanje een extra donatie zodat zij weer wat geholpen worden, alle kleine beetjes helpen het is dus een soort sponsorloop een wandeling met een missie. Het is overigens het laatste weekend dat de hondjes dan los mogen op het strand extra genieten dus. Na afloop kunnen we bijvoorbeeld nog een bakje koffie of thee en de hondjes wat water drinken bij 1 van de strandtenten.
We verzamelen om 13:00 uur op de grote parkeerplaats bij het Hoge Duin te Wijk aan Zee hier kunt u gratis parkeren. Er zal iemand u opwachten en eventueel wegwijs maken.
Er mag een vrijwillige bijdragen worden gegeven het eind bedrag zal worden overgemaakt aan stichting ACE elk bedrag is welkom. U kunt zich opgeven via saardenburg@Hotmail.com  u kunt uw vrijwillige bijdragen ook overmaken op bankrekeningnummer: NL68RABO0388053151 o.v.v. strandwandeling ik zorg dan dat het bedrag overgemaakt wordt naar ACE of u overhandigd uw bijdragen op de dag zelf. Wij kijken er al naar uit om alle hondjes en baasjes te zien,
we hopen op een gezellige zonnige middag met heel veel blije ACE hondjes, misschien tot dan.

Er kunnen nog veel meer aanmeldingen bij!!!



2 opmerkingen: