zaterdag 4 april 2015

Bongo, lig, zit, dood vallen,..pootje of nog een ander pootje geven,... hij kan het allemaal,...

Bongo, een Amerikaans Cockertje, werd net afgegeven in het dodenstation, zijn baasje had hem aan gegeven voor afstand,  we waren net op tijd voor Bongo,..
Toen we vroegen of we hem mochten mee nemen wist ie even niet wat hij zou doen, maar uiteindelijk gaf hij de hond toch aan ons over en konden we dus net op de valreep het ergste voorkomen,...
Zijn baasje liet ons trots weten dat hij alle commando's kenden,...hij deed Bongo liggen, zitten, pootje geven, dood vallen, rond draaien,.. was er helemaal trots op, toen gaf ie zijn leibandje aan ons over en verdween heel gewoon,..
alsof het de normaalste zaak van de wereld was, uit zijn leven,...
Bongo namen we mee, in de refugio toegekomen ging hij pas beseffen wat er gaande was en begon te bibberen, te kwijlen, te hyper ventileren, het was hartverscheurend, de stakkerd is 7 jaar oud, en was tot nu een hondje dat met alles tevreden was,.. Van karakter is hij rustig en super lief, een goed en braaf karakter, .. Zijn oogjes zijn ontstoken, ...zijn vacht heeft verzorging nodig,..maar dat komt wel goed, iemand die een rustig en goed klein Amerikaantje   in huis wil mag zeker aan Bongo denken,..


Klik hier voor meer foto's
Voor meer gegevens klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten